Valoració de la carta enviada als partits polítics

Des de l'Assemblea Aturem Bcn World es va enviar una carta a tots els partits polítics que es presentaven a les eleccions del 25 de Novembre, demanant que es posicionessin respecte la implantació del projecte de Barcelona World de cara a les eleccions i a la propera legislatura.
La missiva instava els partits a posicionar-se favorablement o contràriament al projecte de Barcelona World de cara a la campanya electoral i la propera legislatura. A part de demanar el compromís que adquirien els partits polítics, la plataforma també es comprometia a fer pública la seva posició davant d'aquest projecte.
Ni CIU, PSC, ERC, ICV-EUiA, SI i C'S van respondre la carta abans del dia de les eleccions, pel que enteníem que no volen posicionar-se sobre aquest projecte en la campanya electoral ni assumir un compromís públic de cara a les eleccions del 25-N, tot i això ICV-EUiA més tard va comunicar-nos que ells es posicionaven en contra de la implantació del projecte.
Qui sí va respondre va ser el PP, el qual es va mostrar favorable a tots aquells projectes "que portin riquesa econòmica" tant al Camp de Tarragona com a l'àrea metropolitana de Barcelona. Tot i que va defensar Barcelona World es va mostrar contrari al nom d'aquest projecte "tenint en compte que es vol implantar al Camp de Tarragona". El partit també es va mostrar contrari a l'empresari que vol portar endavant aquest projecte, Enrique Bañuelos.
De la seva banda, Pirates i el PACMA van respondre que "no tenen una posició clara respecte al projecte". En concret, Pirates va argumentar que haurien de decidir-ho amb els seus afiliats, i el PACMA només s'hi posicionaria contràriament en cas que es fessin espectacles amb animals.
L'única formació que es va posicionar en contra del projecte durant la campanya electoral va ser la CUP,  que va reiterar el seu rebuig al projecte ideat pel govern d'Artur Mas i es va oferir a participar i implicar-se a l'assemblea Aturem Barcelona World.

Alguns mitjans on es va publicar la notícia:

http://www.llibertat.cat/2012/11/la-cup-unica-formacio-politica-contraria-a-barcelona-world-19959

http://pobleviu.cat/2012/11/13/posicionament-dels-partits-politics-de-cara-a-les-eleccions-25n-sobre-barcelona-world/

Entrades populars d'aquest blog

COMUNICAT: Aturem Bcn World i GEPEC-EdC denunciem l’operació de compra dels terrenys de la Caixa per part de la Generalitat de Catalunya per 120 milions d’euros

COMUNICAT: Aturem Bcn World presentem al·legacions a la modificació del PDU del CRT de Vila-seca i Salou

COMUNICAT: El TSJC declara nul el Pla Director Urbanístic de Bcn World i estima parcialment els arguments d’Aturem Bcn World i GEPEC-EdC